Pages

Monday, November 1, 2010

Thumbnail sketches

Assalamualaikum n salam sejahtera... kat sini aku ade sikit nk kongsi..ape yang aku nk tunjukkan kat sini adalah thumbnail komik yg akan aku buat. 1st time sebelum wat ni aku rase cam 'alaaa, thumbnail je kot. snang je'. Wuhuhuhu, tp hakikatnye betape sekse aku nk buat thumbnail ni. Lagi2 melibatkan page yang dekat 100 page ni.isk..bende yang paling susah adelah skrip. Skang barula aku tau skrip tu sangat susah n menguji keimanan aku..huhuhu. Memandangkan ni 1st time aku wat komik secara sirius, banyak lagi kelemahan, tp akan diperbaiki dari semasa ke semasa, insyaallah. Sebenarnye aku xtau pon care yang proper nk buat thumbnail ni..aku maen bantai saje..tp ade la sikit2 tanye kat orang.. tgk thumbnail artist yang dah pro..so dari.situ aku balaja sikit3. 

Ape yang aku lukis ni?...hmmm..nantila aku bagitau..skang ni aku nk tunjuk thumbnail je..belum masuk ke ceritanya lagi (mase xde sbenanye nk taip pjg). Kalo korang paham thumbnail ni lagi bagus..tp aku yakin kompon korang xpaham..hahaha

Thumbnail aku ni mungkin korang rase nyampah nk tgk sebab tah pape aku lukis.aku sendiri pun rase cam tu sbenarnye..hahahaha..ok lah...kalau ade mase..komen2 la yea..terima kasih..sile2






3 comments:

Torpedo said...

Macam cerita komedp jer...

amencodai said...

komedp ?..ape tu?..maaf sbb aku ni lembab skit..uhuhu

Pakngahalipz said...

Ok wat....staiii....mmg otai.